288 bewertungen
 1. 9

  De setup van de plek was heel leuk. Alles was over nagedacht qua communicatie en wat er allemaal lag en hoe het werkte, super! Privacy van hottub was fijn en het huisje zag er heel schattig uit

  März 2023 - Familien - Andrea R. übernachtete in WALDCOTTAGE 

 2. 8,8

  Prachtig stuk bos waarin we in mooi boshuysje hebben verbleven. Alles was aanwezig en zeker met de hottub erbij hebben we 2 top dagen gehad. Mooie omgeving met veel natuur waar je mooi kan wandelen /fietsen. Zeker in het zomerseizoen

  März 2023 - Familien - Jaimy Z. übernachtete in WALDCOTTAGE 

 3. 9,6

  prachtig huisje in een natuurlijke en rustige omgeving. Lekker kunnen ontspannen. Aan veel details is gedacht, zoals lucifers, wat eerste benodigdheden voor koffie/thee. Toiletpapier, afwasspullen. Heel erg fijn!

  März 2023 - Catrien B. übernachtete in WALDCOTTAGE 

 4. 9,3

  Heel vriendelijk en persoonlijk contact met de verhuurder. Leuke rondleiding gekregen bij aankomst, erg meedenkend met stoelen etc. Je kunt niet beter wensen !!

  März 2023 - Luc S. übernachtete in Ruysbos Glamping  

 5. 9,2

  Van alle gemakken voorzien. Leuk huisje. Hot tub was top!

  März 2023 - Familien - Tess v. übernachtete in WALDCOTTAGE 

 6. 9,7

  Ondanks dat het ‘s nachts -7C was hebben wij het heerlijk warm gehad. De eigenaren hebben er alles aan gedaan om het ons zo comfortabel mogelijk te maken. We hebben een super tijd gehad.

  März 2023 - Familien (mit Kindern) - Karen H. übernachtete in Ruysbos Glamping  

 7. 8,8

  Wij hadden het voordeel maar met zijn tweeën op het terrein te zijn geweest. Huisje was schoon en leuk! Het ontbijt was echt heerlijk en de fles bubbels bij ontvangst smaakte lekker!

  März 2023 - Familien - Brigitte A. übernachtete in WALDCOTTAGE 

 8. 8,3

  Super leuke accommodatie en goed ingericht. Jaargetijden zal uitmaken voor sfeer en privacy

  März 2023 - Familien (mit Kindern) - Erica V. übernachtete in WALDCOTTAGE 

 9. 9

  We hebben enorm genoten. Mooi park met boomhutten, zandbak, schommel en kabelbaan. Ook is er een tennisbaan. We hebben een vuurtje gemaakt en we hebben lekker in de hot tub genoten. Lekker een rustige plek.

  Februar 2023 - Familien (mit Kindern) - Kirsten G. übernachtete in WALDCOTTAGE 

 10. 9,3

  Het was een leuke en unieke ervaring! Het huisje is heel knus en bijzonder en de hottub is sowieso heel leuk. Van tevoren had ik niet verwacht, dat we de hottub zo veel zouden gebruiken. Het ontbijt vonden we ook geweldig, er was veel keuze en ook op beide dagen verschillende lekkere en verse dingen. De late checkout maakte het helemaal af.

  Februar 2023 - Familien - Roxana S. übernachtete in WALDCOTTAGE